Nieuws

medium

Op donderdag 2 april om 20u30 vertonen we “Présumé coupable” een straffe film van Vincent Garencq gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Présumé Coupable toont de lijdensweg van Alain Marécaux, de "gerechtsdeurwaarder" van de zaak Outreau, die in 2001 samen met zijn vrouw valselijk beschuldigd werd van pedofilie.
Het verhaal van een onschuldig man die zijn leven en dat van zijn naasten in een levende hel zag veranderen en zijn strijd tegen een niet te vatten onrechtvaardig en onmenselijk juridisch systeem en één van de meest desastreuze juridische dwalingen van onze tijd.
De inkom bedraagt 5 euro en de deuren gaan open om 19h30. Voor de film is er de mogelijkheid tot het verorberen van lekkere verse barbierfrieten…

Le jeudi 2 avril 2020 à 20h30 nous projetons « présumé coupable » un film très fort de Vincent Garencq inspiré par une histoire vraie.
Le film raconte le calvaire d'Alain Marécaux - "l'huissier" de l'affaire d'Outreau - arrêté en 2001 ainsi que sa femme pour d'horribles actes de pédophilies qu'ils n'ont jamais commis.
C'est l'histoire de la descente en enfer d'un homme innocent face à un système judiciaire incroyablement injuste et inhumain, l'histoire de sa vie et de celle de ses proches broyée par une des plus importantes erreurs judiciaires de notre époque.
L’entrée est de 5 euros et les portes s'ouvrent à partir de 19h30. Avant le film vous avez la possibilité de dévorer les délicieuses frites fraîches du barbier...

Laat een bericht na
(verplicht, maar wordt niet vrijgegeven)


(optional)

Nieuws

Maillist

Newsfeed

Gare saint sauveur

our favourite in Lille!!!

http://www.lille3000.eu/

Volkstoneel

Flor Barbry's Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen

http://www.volkstoneel.be/

belcanto classic

een koers om te beminnen...

http://www.belcantoclassic.be/nl/