Nieuws

medium

Op donderdag 6 februari 2020 om 20u30 vertonen we de straffe tweede langspeelfeilm van Guillaume Senez, namelijk “Nos Batailles”.
De 39-jarige hardwerkende Olivier wil er alles aan doen om het onrecht te bestrijden. Wanneer zijn vrouw Laura op een dag echter haar biezen pakt moet hij een evenwicht vinden in het onderwijs van hun twee kinderen, het gezinsleven en zijn beroepsleven. De intussen verbijsterde Olivier wordt met zijn nieuwe verantwoordelijkheden als vader geconfronteerd. Een moeilijke klus, zeker wanneer duidelijk wordt dat Laura niet terugkeert.
De inkom bedraagt 5 euro en de deuren gaan open om 19h30. Voor de film is er de mogelijkheid tot het verorberen van lekkere verse barbierfrieten…

Le jeudi 6 février 2020 nous projetons le très bon deuxième film « nos batailles » de Guillaume Senez.
Olivier se démène au sein de son entreprise pour combattre les injustices. Mais du jour au lendemain quand Laura, sa femme, quitte le domicile, il lui faut concilier éducation des enfants, vie de famille et activité professionnelle. Face à ses nouvelles responsabilités, il bataille pour trouver un nouvel équilibre, car Laura ne revient pas.
L’entrée est de 5 euros et les portes s'ouvrent à partir de 19h30.
Avant le film vous avez la possibilité de dévorer les délicieuses frites fraîches du barbier...

Laat een bericht na
(verplicht, maar wordt niet vrijgegeven)


(optional)

Nieuws

Maillist

Newsfeed

Gare saint sauveur

our favourite in Lille!!!

http://www.lille3000.eu/

Volkstoneel

Flor Barbry's Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen

http://www.volkstoneel.be/

belcanto classic

een koers om te beminnen...

http://www.belcantoclassic.be/nl/