Nieuws

medium

Op donderdag 6 juni 2019 om 20u30 vertonen we "Petit paysan", een straffe debuutfilm van Hubert charuel. De dertiger Pierre is een melkveehouder. Zijn leven draait volledig rond de boerderij, waarvan hij de exploitatie van zijn ouders heeft overgenomen. Als in Frankrijk de eerste symptomen van een koeienepidemie opduiken, merkt Pierre dat ook één van zijn koeien is besmet. Hij kan zich echter niet veroorloven om zijn kudde te verliezen. Pierre wil tot het uiterste gaan om zijn dieren te redden. De inkom bedraagt 5 euro en de deuren gaan open om 19h30. Voor de film is er de mogelijkheid tot het verorberen van lekkere verse barbierfrieten…

Le jeudi 6 juin 2019 à 20h30 nous projetons « Petit paysan », le début fort de Hubert charuel.
Pierre, la trentaine, est éleveur de vaches laitières. Sa vie s'organise autour de sa ferme, sa soeur vétérinaire et ses parents dont il a repris l'exploitation. Alors que les premiers cas d'une épidémie se déclarent en France, Pierre découvre que l'une de ses bêtes est infectée. Il ne peut se résoudre à perdre ses vaches. Il n'a rien d'autre et ira jusqu'au bout pour les sauver.
L'entrée est de 5 euros et les portes s'ouvrent à partir de 19h30.
Avant le film vous avez la possibilité de dévorer les délicieuses frites fraîches du barbier...

Laat een bericht na
(verplicht, maar wordt niet vrijgegeven)


(optional)

Nieuws

Maillist

Newsfeed

Gare saint sauveur

our favourite in Lille!!!

http://www.lille3000.eu/

Volkstoneel

Flor Barbry's Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen

http://www.volkstoneel.be/

belcanto classic

een koers om te beminnen...

http://www.belcantoclassic.be/nl/