Nieuws

medium

Op donderdag 6 december 2018 om 20u30 vertonen we « La tortue rouge », een prachtig poëtische animatiefilm van de befaamde japanse studio Ghibli.
We volgen de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.
De inkom bedraagt 5 euro en de deuren gaan open om 19h30. Voor de film is er de mogelijkheid tot het verorberen van lekkere verse barbierfrieten…


Le jeudi 6 decembre 2018 à 20h30 nous projetons “La tortue rouge”, un film d’animation magnifique crée par le studio rénommé japonais Ghibli.
Les grandes étapes de la vie d'un être humain à travers l'histoire d'un naufragé sur une île déserte peuplée de tortues, de crabes et d'oiseaux.
L'entrée est de 5 euros et les portes s'ouvrent à partir de 19h30. Avant le film vous avez la possibilité de dévorer les délicieuses frites fraîches du barbier...

Comments

Dengreville Lou

Bonjour, Réservation pour 3 personnes s'il vous plaît. Bonne journée

Laat een bericht na
(verplicht, maar wordt niet vrijgegeven)


(optional)

Nieuws

Maillist

Newsfeed

Gare saint sauveur

our favourite in Lille!!!

http://www.lille3000.eu/

Volkstoneel

Flor Barbry's Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen

http://www.volkstoneel.be/

belcanto classic

een koers om te beminnen...

http://www.belcantoclassic.be/nl/