Nieuws

medium

Film- en muziekliefhebbers aller lande, verenigt u, want Cinézik is weer terug! Op zaterdag 16 juni 2018 vanaf 19u30!! Een topfilm waar muziek centraal staat, lekker eten en een afterparty (die bij elke editie meer legendarisch wordt). Dit alles in het gezellige kader van onze voor de gelegenheid tot oude cinema omgetoverde concertzaal. Met het festival seizoen voor deur, maken we van de concertzaal "the chillest ligweide" van het land. We vertonen de toffe film "Paradise trips" Buschauffeur Mario (een geniaal gecaste Gene Bervoets) bracht zijn hele carrière gepensioneerden naar het warme zuiden. Op de vooravond van zijn pensioen, verveeld met zijn vrouw en met het leven in het algemeen, accepteert hij een laatste opdacht. Dit keer echter geen gepensioneerden, maar een kleurrijke bende jongeren op weg naar een festival in Kroatië. De clash tussen de conservatieve Mario en de alternatieve jeugd met hun luide muziek zorgt al meteen voor de nodige spanningen onderweg. Wat Mario's laatste reis had moeten worden, verandert al snel in een fascinerende trip die hem niet alleen confronteert met zijn eigen vooroordelen, maar ook met zijn verloren zoon. Tijdens de film kun je smullen van een waaier festival food, but not as you know it! Na film en eten, kan u net als op het festival, de nacht in dansen met de festivalste en aanstekelijkste tunes van het International DJ Orchestra of Westanglia. Dus zet die zorgen aan de kant, doe je sandalen (sokken mogen) aan en doe die zonnebril op je neus en kom je festival seizoen inzetten in het Muziekcentrum.

zaterdag/samedi 16.06.2018
Food+Film+party: 20 euro!
muziekczentrum dranouter , dikkebusstraat 236 - dranouter

CINéZIK est de retour avec une édition festival.
Le concept est déjà connu: film+bouffe + party!!! Avec le saison des festival qui commençe nous projeterons un bon film sur un festival, c'est le film flamand "Paradise trips". il sera soutitré en français.

Durant toute sa carrière, Mario, chauffeur d'autobus, a amené des pensionnés vers le sud ensoleillé. Aujourd'hui, alors qu'il est sur le point de prendre sa retraite, il est obligé d'emmener une bande de jeunes à un Festival en Croatie. Plusieurs conflits se développent sur le chemin, entre Mario, le conservateur et les passagers alternatifs. Ce qui devait être le dernier voyage de Mario, devient très vite un trip fascinant durant lequel Mario est confronté à ses préjugés et à son fils qu'il croyait perdu.
Venez goûter avec nous de l'atmosphère festival !!

Laat een bericht na
(verplicht, maar wordt niet vrijgegeven)


(optional)

Nieuws

Maillist

Newsfeed

Gare saint sauveur

our favourite in Lille!!!

http://www.lille3000.eu/

Volkstoneel

Flor Barbry's Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen

http://www.volkstoneel.be/

belcanto classic

een koers om te beminnen...

http://www.belcantoclassic.be/nl/