Nieuws

medium

Op donderdag 7 juni 2018 om 20u30 vertonen we weeral een straffe film van François Ozon, namelijk “Dans la maison”. Francois Ozon is één van de meeste getalenteerde regisseurs voor het moment in Frankrijk.
Germain (Fabrice Luchini, Potiche, Les femmes du 6ieme etage ) is leraar Frans op een middelbare school. Hij raakt ontmoedigd door het ingeleverde huiswerk van zijn leerlingen tot hij het korte verhaal 'In het huis' leest. In het opstel dringt een 16-jarige jongen binnen in de woning en familie van een klasgenoot. De schrijver van het verhaal is Claude, een onopvallende jongen op de achterste rij van de klas...
De inkom bedraagt 5 euro en de deuren gaan open om 19h30. Voor de film is er de mogelijkheid tot het verorberen van lekkere verse barbierfrieten.

Le jeudi 7 juin 2018 à 20h30 nous projetons « dans la maison » , de nouveau un très bon film de François Ozon. Il est pour l’instant un de réalisateurs le plus talentueux de la France.
Un garçon de 16 ans s'immisce dans la maison d'un élève de sa classe, et en fait le récit dans ses rédactions à son professeur de français. Ce dernier, face à cet élève doué et différent, reprend goût à l'enseignement, mais cette intrusion va déclencher une série d'événements incontrôlables.
L'entrée est de 5 euros et les portes s'ouvrent à partir de 19h30. Avant le film vous avez la possibilité de dévorer les délicieuses frites fraîches du barbier.

Comments

marianne mervaille

graag reservatie voor 3 personen

vanhaelst

staat genoteerd! Bedankt!

Laat een bericht na
(verplicht, maar wordt niet vrijgegeven)


(optional)

Nieuws

Maillist

Newsfeed

Gare saint sauveur

our favourite in Lille!!!

http://www.lille3000.eu/

Volkstoneel

Flor Barbry's Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen

http://www.volkstoneel.be/

belcanto classic

een koers om te beminnen...

http://www.belcantoclassic.be/nl/